Juuriselleri on mainio raaka-aine sosekeittoihin tai pyreisiin. Juurisellerin voimakasta makua usein vieroksutaan, mutta turhaan. Uunissa paahdettu ja maidossa keitetty juuriselleri on lempeän makuinen ja toimii täydellisesti liharuokien lisäkkeenä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 (800 g) | juuriselleri |
1 (200 g) | jauhoinen peruna |
1 (100 g) | sipuli |
1 | valkosipulin kynsi |
2 vartta | tuoretta rosmariinia |
5 dl | |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
2 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.