Juusto Crozza

Juusto Crozza
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juusto Crozza

Juusto Crozza

Crozza eli croissanttiin leivottu annospizza yhdistää herkullisesti Ranskan ja Italian ruokaylpeydet. Crozza maistuu lämpimänä ja kylmänä, joten se sopii tarjottavaksi hyvin kahvipöydän lisäksi myös brunssilla tai piknikillä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
sulatus
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja
½ pussia (à 150 g)
6 kpl
punaisia kirsikkatomaatteja
½ pussia (à 150 g)
tuoretta oreganoa tai basilikaa

Ohje

  1. Kauli sulaneet croissantit keskeltä ohuiksi, jätä päädyt kaulitsematta. Pistele kaulittu osa haarukalla.
  2. Jaa pizzajuusto croissanttien kaulittuun keskustaan. Asettele päälle kirsikkatomaatin puolikkaat. Ripottele pinnalle AURA.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n.10 min.
  4. Koristele tuoreella oreganolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›