Juusto Crozza

Juusto Crozza

Crozza eli croissanttiin leivottu annospizza yhdistää herkullisesti Ranskan ja Italian ruokaylpeydet. Crozza maistuu lämpimänä ja kylmänä, joten se sopii tarjottavaksi hyvin kahvipöydän lisäksi myös brunssilla tai piknikillä.

1 h 20 min
helppo
346 kcal / 100g
1
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja
½ pussia (à 150 g)
6 kpl
punaisia kirsikkatomaatteja
½ pussia (à 150 g)
tuoretta oreganoa tai basilikaa

Ohje

  1. Kauli sulaneet croissantit keskeltä ohuiksi, jätä päädyt kaulitsematta. Pistele kaulittu osa haarukalla.
  2. Jaa pizzajuusto croissanttien kaulittuun keskustaan. Asettele päälle kirsikkatomaatin puolikkaat. Ripottele pinnalle AURA.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n.10 min.
  4. Koristele tuoreella oreganolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
147 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)