Siirry sisältöön
Piparjuuri-ruistikut

Piparjuuri-ruistikut

Kirpeällä piparjuuritahnalla maustetut rapeat leipätikut maistuvat sosekeittojen kanssa.

Piparjuuri-ruistikut

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 viipaletta ruisleipää tai maalaisleipää
  • 1-2 rkl (15 g)
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1-2 tl piparjuuritahnaa tai wasabitahnaa

Ohje

  1. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Anna voin ruskistua kevyesti pannulla.
  2. Lisää piparjuuri- tai wasabitahna. Käytä sitä makusi mukaan 1 - 2 tl. Lisää pannulle leipätikut.
  3. Paista molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes leivän pinta on hiukan ruskistunut ja rapea.
  4. Tarjoa esim. mustajuuri- tai maa-artisokkakeiton lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 303 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 40 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 7,3 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search