Piparjuuri-ruistikut

Piparjuuri-ruistikut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Piparjuuri-ruistikut

Piparjuuri-ruistikut

Kirpeällä piparjuuritahnalla maustetut rapeat leipätikut maistuvat sosekeittojen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
3 viipaletta
ruisleipää tai maalaisleipää
1 - 2 rkl
1 - 2 tl
piparjuuritahnaa tai wasabitahnaa

Ohje

  1. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Anna voin ruskistua kevyesti pannulla.
  2. Lisää piparjuuri- tai wasabitahna. Käytä sitä makusi mukaan 1 - 2 tl. Lisää pannulle leipätikut.
  3. Paista molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes leivän pinta on hiukan ruskistunut ja rapea.
  4. Tarjoa esim. mustajuuri- tai maa-artisokkakeiton lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
307 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
7 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›