Piparjuuri-ruistikut

Piparjuuri-ruistikut

10 min
helppo
307 kcal / 100g
0
0

Kirpeällä piparjuuritahnalla maustetut rapeat leipätikut maistuvat sosekeittojen kanssa.

Ainekset

12 kpl
3 viipaletta
ruisleipää tai maalaisleipää
1 - 2 rkl
1 - 2 tl
piparjuuritahnaa tai wasabitahnaa

Ohje

  1. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Anna voin ruskistua kevyesti pannulla.
  2. Lisää piparjuuri- tai wasabitahna. Käytä sitä makusi mukaan 1 - 2 tl. Lisää pannulle leipätikut.
  3. Paista molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes leivän pinta on hiukan ruskistunut ja rapea.
  4. Tarjoa esim. mustajuuri- tai maa-artisokkakeiton lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
307 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
7 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)