
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 viipaletta ruisleipää tai maalaisleipää
-
1-2 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1-2 tl piparjuuritahnaa tai wasabitahnaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Anna voin ruskistua kevyesti pannulla.
- Lisää piparjuuri- tai wasabitahna. Käytä sitä makusi mukaan 1 - 2 tl. Lisää pannulle leipätikut.
- Paista molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes leivän pinta on hiukan ruskistunut ja rapea.
- Tarjoa esim. mustajuuri- tai maa-artisokkakeiton lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
295 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
38,9 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
6,7 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa