Juustodippi

Juustodippi

10 min
helppo
149 kcal / 100g
0
0

Juustodippi on helppo valmistaa myös itse. Dippaile omia lempikasviksia juustodippiin.

Ainekset

3 dl
1 prk (2,5 dl)
3 (n. 60 g)
2 rkl
vaaleaa suurustejauhetta (Maizena)

Tarjoiluun

porkkanaa
kukkakaalia
paprikaa
varsiselleriä

Ohje

  1. Kaada ruokakerma paksupohjaiseen teräskattilaan. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Lisää juustoviipaleet paloiteltuina. Sekoita kunnes sulaa.
  2. Ripota joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min, sekoita. Anna jäähtyä haaleaksi.
  3. Kaada dippi kulhoon. Leikkaa porkkanoista tikkuja, kukkakaalista nuppuja, paprikasta suikaleita ja varsiselleristä paloja.

Vinkki

* Laktoositon dippikastike: Käytä suurustejauheen tilalla 1 rkl vehnäjauhoja. Lisää se siivilän läpi kylmään ruokakermaan. Sekoita vispilällä ja anna kiehua hiljaa 2 min. Lisää sulatejuustoviipaleet.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
11 g
Suola
1,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
186 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)