Juustodippi

Juustodippi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustodippi

Juustodippi on helppo valmistaa myös itse. Dippaile omia lempikasviksia juustodippiin.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 dl

3 dl
1 prk (2,5 dl)
3 (n. 60 g)
2 rkl
vaaleaa suurustejauhetta (Maizena)

Tarjoiluun

porkkanaa
kukkakaalia
paprikaa
varsiselleriä

Ohje

  1. Kaada ruokakerma paksupohjaiseen teräskattilaan. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Lisää juustoviipaleet paloiteltuina. Sekoita kunnes sulaa.
  2. Ripota joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min, sekoita. Anna jäähtyä haaleaksi.
  3. Kaada dippi kulhoon. Leikkaa porkkanoista tikkuja, kukkakaalista nuppuja, paprikasta suikaleita ja varsiselleristä paloja.
Vinkki

Vinkki

* Laktoositon dippikastike: Käytä suurustejauheen tilalla 1 rkl vehnäjauhoja. Lisää se siivilän läpi kylmään ruokakermaan. Sekoita vispilällä ja anna kiehua hiljaa 2 min. Lisää sulatejuustoviipaleet.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›