Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustodippi

Juustodippi on helppo valmistaa myös itse. Dippaile omia lempikasviksia juustodippiin.

Juustodippi
Juustodippi

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Tarjoiluun

  • 0 kg porkkanaa
  • 0 kg kukkakaalia
  • 0 kg paprikaa
  • 0 kg varsiselleriä

Ohje

  1. Kaada ruokakerma paksupohjaiseen teräskattilaan. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Lisää juustoviipaleet paloiteltuina. Sekoita kunnes sulaa.
  2. Ripota joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min, sekoita. Anna jäähtyä haaleaksi.
  3. Kaada dippi kulhoon. Leikkaa porkkanoista tikkuja, kukkakaalista nuppuja, paprikasta suikaleita ja varsiselleristä paloja.

Vinkki

Laktoositon dippikastike: Käytä suurustejauheen tilalla 1 rkl vehnäjauhoja. Lisää se siivilän läpi kylmään ruokakermaan. Sekoita vispilällä ja anna kiehua hiljaa 2 min. Lisää sulatejuustoviipaleet.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 8 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 6,2 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • porkkanaa
  • kukkakaalia
  • paprikaa
  • varsiselleriä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search