Vaniljahummus

Vaniljahummus
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Vaniljahummus

Vaniljahummus

Kikherneistä valmistettu tahna saa uutta twistiä kun yhdistetään hieman makeahko vanilja ja voimakas valkosipuli. Nopea ja herkullinen tahna ruoan lisukkeeksi, voileipien ja keksien päälle tai vaikka voileipäkakkuihin.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 dl

2 dl
1 tlk (265 / 400 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2
valkosipulin kynttä
1 ½ rkl
sitruunamehua
½ rasiaa (à 200 g)
1 rkl
oliiviöljyä
1 (maustemitallinen (1 ml))
suolaa

Ohje

  1. Kaada kikherneet siivilään. Huuhtele kylmällä, juoksevalla vedellä.
  2. Soseuta kaikki ainekset kulhossa tai kannussa sauvasekoittimella.
  3. Tarjoa tahna vaalean leivän päällä, suolakekseillä tai osana tapasateriaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›