
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 porkkana tai pikkuporkkanoita
- 1 pala kukkakaalia
- 1 varsi varsiselleriä
- 1 paprika (pienehkö) tai makeita pikkupaprikoita
- 75 g ruissipsejä tai -nachoja
Valkosipulidippi
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 2 valkosipulin kynttä
- ¼ tl suolaa
Pippuridippi
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1½ tl pippurisekoitusta
- ½ tl sokeria
- 1 tl sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin dippikastikkeet yhdistämällä ainekset. Laita jääkaappiin maustumaan kasvisten käsittelyn ajaksi.
- Leikkaa porkkanat tikkumaisiksi paloiksi. Paloittele puhdistettu kukkakaali nupuiksi. Paloittele varsisellerin varret sopivan pituisiksi pätkiksi.
- Halkaise paprika, poista siemenet, suikaloi. Voit myös käyttää makeita, pieniä paprikoita halkaistuina (ks. kuva).
- Kokoa dipattavat annoslaseihin: Laita lasien pohjalle crème fraîchea ja sen päälle dippikasvikset ja ruisnachot pystyyn.
- Tarjoa alkupalana, pikkusuolaisena juhlissa tai illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa