Juustoinen kukkakaalikeitto

Juustoinen kukkakaalikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen kukkakaalikeitto

Juustoinen kukkakaalikeitto

Ruoka joutuu hetkessä pöytään, kun otat avuksesi helpot ja nopeat ohjeet.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 200 g)
pakastekukkakaalia
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 (250 g)
1 prk (2 dl)
3 rkl
vehnäjauhoja + 1 dl vettä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Keitä kukkakaali kasvisliemessä kypsäksi, n. 10 min kannen alla. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja ruokakerma. Sekoittele ja kuumenna kunnes juusto sulaa.
  3. Sekoita vehnäjauhot kylmään veteen ja kaada seos keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min. Tarkista maku.
  4. Koristele hienonnetulla persiljalla
Vinkki

Vinkki

Saat keitosta voimakkaamman makuista lisäämällä siihen 100 g hyvin hienonnettua kylmäsavuporoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.