Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 200 g) pakastekukkakaalia
- 8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 dl vettä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kukkakaali kasvisliemessä kypsäksi, n. 10 min kannen alla. Soseuta sauvasekoittimella.
- Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja ruokakerma. Sekoittele ja kuumenna kunnes juusto sulaa.
- Sekoita vehnäjauhot kylmään veteen ja kaada seos keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min. Tarkista maku.
- Koristele hienonnetulla persiljalla
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
74 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.