Juustoinen kukkakaalikeitto

Juustoinen kukkakaalikeitto

Ruoka joutuu hetkessä pöytään, kun otat avuksesi helpot ja nopeat ohjeet.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 200 g)
pakastekukkakaalia
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 (250 g)
1 prk (2 dl)
3 rkl
vehnäjauhoja + 1 dl vettä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Keitä kukkakaali kasvisliemessä kypsäksi, n. 10 min kannen alla. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja ruokakerma. Sekoittele ja kuumenna kunnes juusto sulaa.
  3. Sekoita vehnäjauhot kylmään veteen ja kaada seos keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min. Tarkista maku.
  4. Koristele hienonnetulla persiljalla
Vinkki

Vinkki

Saat keitosta voimakkaamman makuista lisäämällä siihen 100 g hyvin hienonnettua kylmäsavuporoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›