
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 200 g) pakastekukkakaalia
- 8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 dl vettä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kukkakaali kasvisliemessä kypsäksi, n. 10 min kannen alla. Soseuta sauvasekoittimella.
- Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja ruokakerma. Sekoittele ja kuumenna kunnes juusto sulaa.
- Sekoita vehnäjauhot kylmään veteen ja kaada seos keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min. Tarkista maku.
- Koristele hienonnetulla persiljalla
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
74 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa