Helppo kukkakaalikeitto

Helppo kukkakaalikeitto

Koskenlaskija täytelöittää keitot ja kastikkeet vaivattomasti peittämättä raaka-aineiden omaa makua. Tässä keitossa pääroolissa on kukkakaali.

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 600 g
kukkakaalia
8 - 10 dl
vettä
1 pkt (250 g)
n. 1/2 tl
suolaa
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo ja paloittele kukkakaali. Voit hienontaa keittoon myös kaalin kannan. Keitä kypsäksi.
  2. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää Koskenlaskija nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto on tasaista. Lisää suola.
  3. Koristele halutessasi hienonnetulla ruohosipulilla ja muskottipähkinällä.
Vinkki

Vinkki

Lisää keittoon sulatettuja, valutettuja katkarapuja, pieneksi hienonnettua kylmäsavulohta, kinkkua tai kylmäsavustettua naudanlihaaVoit myös paahtaa pannulla voissa pieniä ruisleipäkuutioita tai murennettuja hapankorppuja ja lisätä niitä keittoon

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
53 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›