Helppo kukkakaalikeitto

Helppo kukkakaalikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helppo kukkakaalikeitto

Helppo kukkakaalikeitto

Koskenlaskija täytelöittää keitot ja kastikkeet vaivattomasti peittämättä raaka-aineiden omaa makua. Tässä keitossa pääroolissa on kukkakaali.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 600 g
kukkakaalia
8 - 10 dl
vettä
1 pkt (250 g)
n. 1/2 tl
suolaa
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo ja paloittele kukkakaali. Voit hienontaa keittoon myös kaalin kannan. Keitä kypsäksi.
  2. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää Koskenlaskija nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto on tasaista. Lisää suola.
  3. Koristele halutessasi hienonnetulla ruohosipulilla ja muskottipähkinällä.
Vinkki

Vinkki

Lisää keittoon sulatettuja, valutettuja katkarapuja, pieneksi hienonnettua kylmäsavulohta, kinkkua tai kylmäsavustettua naudanlihaaVoit myös paahtaa pannulla voissa pieniä ruisleipäkuutioita tai murennettuja hapankorppuja ja lisätä niitä keittoon

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
53 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›