
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
13 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g kukkakaalia
- 8-10 dl vettä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ½ tl suolaa
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja paloittele kukkakaali. Voit hienontaa keittoon myös kaalin kannan. Keitä kypsäksi.
- Soseuta sauvasekoittimella. Lisää Koskenlaskija nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto on tasaista. Lisää suola.
- Koristele halutessasi hienonnetulla ruohosipulilla ja muskottipähkinällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
0,8 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa