Kesäinen kukkakaalikeitto

Kesäinen kukkakaalikeitto

25 min
helppo
36 kcal / 100g
3
3

Pehmeän makuinen kukkakaalikeitto sopii niin lounaaksi kuin alkupalaksi moneen erilaiseen menuun. Lisää täyteläisyyttä keitto saa siihen murusteltavasta leivästä.

Ainekset

4 annosta
1 l
kasvislientä
500 g
kukkakaalia
1
sipuli
3 palaa
vaaleaa paahtoleipää
1 prk (2 dl)
1 dl
hienonnettua persiljaa
¼ tl
valkopippuria myllystä
suolaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen paloiteltu kukkakaali, hienonnettu sipuli sekä murennetut leivät, joista reunat on leikattu pois. Keitä kannen alla hiljalleen kypsäksi
  2. Lisää ruokakerma ja persiljasilppu. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
36 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)