Juustoiset jälkiruokamaljat

Juustoiset jälkiruokamaljat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoiset jälkiruokamaljat

Juustoiset jälkiruokamaljat

Suomalainen juustoleipä ja puolukka taipuvat hyvin jälkiruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (220 g)
3 dl
puolukoita tai karpaloita
n. 1/2 dl
sokeria
1 dl
valmista kinuskikastiketta

Tarjoiluun

1 dl
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%

tai 1 dlValio vispikermaa
½ tl
vaniljasokeria
kanelia

Ohje

  1. Anna juuston valua talouspaperin päällä ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Sokeroi puolukat, tarkista makeus.
  2. Jaa juustokuutiot ja puolukat annosmaljoihin. Kaada päälle kinuskia.
  3. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla tai vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lusikoi vaahto annosten päälle ja ripota koristeeksi kanelia. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.