Juustoiset lohi-perunanyytit

Juustoiset lohi-perunanyytit

40 min
helppo
149 kcal / 100g
3
1

Mehevät lohi-perunanyytit kypsyvät kesällä grillissä ja muulloin kätevästi uunin lämmössä.

Ainekset

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
200 g
kylmäsavulohta ohuina viipaleina
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä
1 dl
ruohosipulia tai tilliä

Ohje

  1. Revi alumiinifoliosta neljä reilua palaa. Asettele niille kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, kylmäsavulohta ja juustoraastetta. Mausta kerrokset mustapippurilla
  2. Nosta folion reunat ylös, mutta jätä nyytit hieman auki. Kaada päälle ruokakerma.
  3. Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota kypsien annosten pinnalle runsaasti hienonnettua ruohosipulia tai tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)