
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g peruna-sipulisekoitusta
- 3 (300 g) tomaattia
- 1½ tl suolaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
-
1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
-
1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
Voit kokeilla myös -
- 12 isoa Amerikan muffinivuokaa
Jaa resepti
Ohje
- Kaada peruna-sipulisekoitus kulhoon. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Valuta enin neste pois. Sekoita tomaatit peruna-sipulisekoituksen joukkoon. Mausta suolalla. Lisää ruokakerma ja haluamasi juustoraaste. Sekoita hyvin.
- Jaa seos 12:een isoon Amerikan muffinivuokaan tai voideltuihin ja korppujauhotettuihin annosuunivuokiin tai uuninkestäviin reilunkokoisiin kahvikuppeihin. Voit myös käyttää pienempiä paperi- tai alumiinivuokia, varaa pienempiä vuokia enemmän.
- Paista uunin ala-keskiosassa 200 asteessa n. 40 min. Tarkista kypsyys, aika vaihtelee perunalajikkeen mukaan. Peitä tarvittaessa.
- Anna timbaalien vetäytyä hetki alumiinifoliolla peitettynä. Tarjoa suoraan vuoista tai ota timbaalit isolla lusikalla lautasille. Varaa 2 muffinivuokaa / ruokailija.
TARJOILUVINKKEJÄ
- Tarjoa erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien lisäkkeenä, esim. pihvien tai paistin lisäkkeenä, kypsän broilerin kera (esim. rintaleikkeet, koivet tai sisäfileet), lämminsavulohen kanssa, kasvispihvien tai valmiiden falafelien kera.
- Perunatimbaalit sopivat myös grilliruoan lisäkkeeksi.
MAUSTAMISVINKKEJÄ
- Ripota halutessasi valmiiden perunatimbaalien pinnalle hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa. Voit myös lisätä perunaseoksen joukkoon 1 - 2 hienonnettua valkosipulin kynttä tai mustapippuria myllystä.
PAKASTUSVINKKI
- Tee timbaaleja pakastimeen. Sulata ja kuumenna uunissa 200 asteessa kerralla tarvitsemasi määrä.
JUUSTOINEN PERUNAVUOKA
- Valmista samoista aineksista Juustoinen perunavuoka isoon uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 45 - 60 min. Tarkista kypsyys.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa