Siirry sisältöön
Juustoiset perunatimbaalit

Juustoiset perunatimbaalit

Juustoinen perunalisuke maistuu yhdessä erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien kanssa.

Juustoiset perunatimbaalit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus kulhoon. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Valuta enin neste pois. Sekoita tomaatit peruna-sipulisekoituksen joukkoon. Mausta suolalla. Lisää ruokakerma ja haluamasi juustoraaste. Sekoita hyvin.
  2. Jaa seos 12:een isoon Amerikan muffinivuokaan tai voideltuihin ja korppujauhotettuihin annosuunivuokiin tai uuninkestäviin reilunkokoisiin kahvikuppeihin. Voit myös käyttää pienempiä paperi- tai alumiinivuokia, varaa pienempiä vuokia enemmän.
  3. Paista uunin ala-keskiosassa 200 asteessa n. 40 min. Tarkista kypsyys, aika vaihtelee perunalajikkeen mukaan. Peitä tarvittaessa.
  4. Anna timbaalien vetäytyä hetki alumiinifoliolla peitettynä. Tarjoa suoraan vuoista tai ota timbaalit isolla lusikalla lautasille. Varaa 2 muffinivuokaa / ruokailija.

TARJOILUVINKKEJÄ

  1. Tarjoa erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien lisäkkeenä, esim. pihvien tai paistin lisäkkeenä, kypsän broilerin kera (esim. rintaleikkeet, koivet tai sisäfileet), lämminsavulohen kanssa, kasvispihvien tai valmiiden falafelien kera.
  2. Perunatimbaalit sopivat myös grilliruoan lisäkkeeksi.

MAUSTAMISVINKKEJÄ

  1. Ripota halutessasi valmiiden perunatimbaalien pinnalle hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa. Voit myös lisätä perunaseoksen joukkoon 1 - 2 hienonnettua valkosipulin kynttä tai mustapippuria myllystä.

PAKASTUSVINKKI

  1. Tee timbaaleja pakastimeen. Sulata ja kuumenna uunissa 200 asteessa kerralla tarvitsemasi määrä.

JUUSTOINEN PERUNAVUOKA

  1. Valmista samoista aineksista Juustoinen perunavuoka isoon uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 45 - 60 min. Tarkista kypsyys.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search