Juustoja jälkiruoaksi

Juustoja jälkiruoaksi

Jälkiruoaksi maistuvat maukkaat juustot hedelmien ja pähkinöiden kera.

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 1/2 pkt (à 300 g)
n. 1/2 pkt (à 350 g)
viinirypäleitä ja/tai omenoita
saksanpähkinöitä
hapankorppuja

Ohje

  1. Leikkaa juustoista annospalat. Anna olla niiden huoneenlämmössä n. tunti ennen tarjoilua kevyesti peitettynä. Kokoa aineksista juustolautaset jokaiselle ruokailijalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
373 kcal
Proteiini
27 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g
Kalsium
845 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)