Siirry sisältöön
Juustoja jälkiruoaksi

Juustoja jälkiruoaksi

Jälkiruoaksi maistuvat maukkaat juustot hedelmien ja pähkinöiden kera.

Juustoja jälkiruoaksi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ pkt (à 300 g)
    Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa
    Valio Salaneuvos® Vanhempi on tehty samalla tinkimättömyydellä, jolla Pietari Suuren parhaat virkamiehet vartioivat salaisuuksiaan. Juustomestarimme…
    Valio Salaneuvos® Vanhempi e300 g
  • ½ pkt (à 350 g)
    Valio Luostari® juustoa
    Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
    Valio Luostari® e350 g
  • 0 kg viinirypäleitä ja/tai omenoita
  • 0 kg saksanpähkinöitä
  • 0 kg hapankorppuja

Ohje

  1. Leikkaa juustoista annospalat. Anna olla niiden huoneenlämmössä n. tunti ennen tarjoilua kevyesti peitettynä. Kokoa aineksista juustolautaset jokaiselle ruokailijalle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 373 kcal
Proteiini 26,5 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 29,6 g
Tyydyttynyt rasva 17,5 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • viinirypäleitä
  • saksanpähkinöitä
  • hapankorppuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search