Siirry sisältöön
Juustomarengit

Juustomarengit

Rapeat ja kuohkeat juustomarengit on helppo tehdä. Ne maistuvat pikku naposteltavina juhlapöydässä kuin illanistujaisissakin.

Juustomarengit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  2. Nostele joukkoon juustoraaste.
  3. Nosta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista uunin yläosassa 150 asteessa 10 minuuttia.
  5. Sammuta uuni ja jätä juustomarengit uunin jälkilämpöön 2 - 3 tunniksi.
  6. Tarjoa pikkusuolaisina makupaloina.

Vinkki

Juustomarengit säilyvät ilmavasti säilytettyinä huoneenlämmössä muutaman päivän.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal
Proteiini 17 g
Hiilihydraatti 0,3 g
Rasva 10,9 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search