Juustomarengit

Juustomarengit

Rapeat ja kuohkeat juustomarengit on helppo tehdä. Ne maistuvat pikku naposteltavina juhlapöydässä kuin illanistujaisissakin.

Ainekset25 kpl

25 kpl
4
valkuaista
70 g (1 2/3 dl)

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  2. Nostele joukkoon juustoraaste.
  3. Nosta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista uunin yläosassa 150 asteessa 10 minuuttia.
  5. Sammuta uuni ja jätä juustomarengit uunin jälkilämpöön 2 - 3 tunniksi.
  6. Tarjoa pikkusuolaisina makupaloina.
Vinkki

Vinkki

Juustomarengit säilyvät ilmavasti säilytettyinä huoneenlämmössä muutaman päivän.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Kalsium
257 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›