
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 valkuaista
-
1⅔ dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
- Nostele joukkoon juustoraaste.
- Nosta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle.
- Paista uunin yläosassa 150 asteessa 10 minuuttia.
- Sammuta uuni ja jätä juustomarengit uunin jälkilämpöön 2 - 3 tunniksi.
- Tarjoa pikkusuolaisina makupaloina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatti
0,3 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa