Juustomarengit

Juustomarengit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustomarengit

Juustomarengit

Rapeat ja kuohkeat juustomarengit on helppo tehdä. Ne maistuvat pikku naposteltavina juhlapöydässä kuin illanistujaisissakin.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
3 h
Yhteensä
3 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset25 kpl

25 kpl
4
valkuaista
70 g (1 2/3 dl)

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  2. Nostele joukkoon juustoraaste.
  3. Nosta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista uunin yläosassa 150 asteessa 10 minuuttia.
  5. Sammuta uuni ja jätä juustomarengit uunin jälkilämpöön 2 - 3 tunniksi.
  6. Tarjoa pikkusuolaisina makupaloina.
Vinkki

Vinkki

Juustomarengit säilyvät ilmavasti säilytettyinä huoneenlämmössä muutaman päivän.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›