Juustopannu

Juustopannu

Kevyt kasvislounas syntyy tuoreista raaka-aineista. Voit tarjota Juustopannua myös liha- tai kanaruokien lisäkkeenä.

Ainekset2 annosta

2 annosta
1
punasipuli
3
valkosipulin kynttä
2 rkl
1 (400 g)
kesäkurpitsa
2
eriväristä paprikaa
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 prk (180 g)
suolaa
mustapippuria myllystä
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Halkaise ja suikaloi sipuli ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuumenna rasva pannulla ja paista sipulit siinä.
  2. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, paloitellut paprikat ja oliivit. Paista aineksia pannulla sekoitellen.
  3. Murenna päälle valutettu salaattijuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita varovasti, kunnes juusto on kuumentunut.
  4. Ripottele päälle runsaasti persiljaa. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)