Juustotarjoilu

Juustotarjoilu

2 h 15 min
helppo
310 kcal / 100g
0
0

Juustot maistuvat kevätauringon lämmittäessä raikkaiden lisukkeiden kanssa. Sitruunainen porkkanamarmeladi ja aromikkaat yrtit toimivat juustojen voimakkaiden makujen kanssa.

Ainekset

6 annosta
1 pala (125 g)
½ pkt (à 350 g)
½ pkt (à 350 g)

Lisäksi

1 dl
marmeladia , esim. Sitruunainen porkkanamarmeladi (ks. erillinen ohje)
50 g
minisalaattisekoitusta

Ohje

  1. Ota juustot huoneenlämpöön temperoitumaan n. 2 h ennen tarjoilua.
  2. Leikkaa juustoista paloja tai asettele kokonaisina tarjoiluvadille. Laita marmeladia erilliseen kulhoon. Koristele minisalaattisekoituksella.
  3. Nauti hyvässä seurassa.
Lisukkeeksi
Sitruunainen porkkanamarmeladi
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
22 g
Suola
1,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
476 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)