Juustotarjoilu

Juustotarjoilu
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juustotarjoilu

Juustotarjoilu

Juustot maistuvat kevätauringon lämmittäessä raikkaiden lisukkeiden kanssa. Sitruunainen porkkanamarmeladi ja aromikkaat yrtit toimivat juustojen voimakkaiden makujen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
temperointi
2 h
Yhteensä
2 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pala (170 g)
½ pkt (à 350 g)
½ pkt (à 350 g)

Lisäksi

1 dl
marmeladia , esim. Sitruunainen porkkanamarmeladi (ks. erillinen ohje)
50 g
minisalaattisekoitusta

Ohje

  1. Ota juustot huoneenlämpöön temperoitumaan n. 2 h ennen tarjoilua.
  2. Leikkaa juustoista paloja tai asettele kokonaisina tarjoiluvadille. Laita marmeladia erilliseen kulhoon. Koristele minisalaattisekoituksella.
  3. Nauti hyvässä seurassa.
Lisukkeeksi
Sitruunainen porkkanamarmeladi
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
313 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.