
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Luostari® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Juhla® cheddar juustoaValio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun: pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen…
Lisäksi
- 1 dl marmeladia, esim. Sitruunainen porkkanamarmeladi
- 50 g minisalaattisekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Ota juustot huoneenlämpöön temperoitumaan n. 2 h ennen tarjoilua.
- Leikkaa juustoista paloja tai asettele kokonaisina tarjoiluvadille. Laita marmeladia erilliseen kulhoon. Koristele minisalaattisekoituksella.
- Nauti hyvässä seurassa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
307 kcal
Proteiini
17,6 g
Hiilihydraatti
8,2 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
13,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa