Jyväinen näkkileipä

Jyväinen näkkileipä
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Jyväinen näkkileipä

Jyväinen näkkileipä

Helppo ja rouhea näkkileipä valmistuu hetkessä omassa kotikeittiössä ja maistuu koko perheelle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
3 isoa
kananmunaa
1 dl
seesaminsiemeniä
1 dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
pellavansiemenrouhetta
1 dl
kaurahiutaleita
1 dl
ruisleseitä
½ dl
mantelijauhetta
1 tl
suolaa

Tarjoiluun

Valio Oivariini® rasvaa

tai Valio Viola® tuorejuustoa

Ohje

  1. Sekoita ainekset kulhossa.
  2. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Paista uunin keskiosassa 150 asteessa 20 min.
  4. Leikkaa levy annospaloiksi heti otettuasi sen uunista.
  5. Tarjoa jäähtynyt näkkileipä Oivariini rasvan tai tuorejuuston kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Jos haluat ohuemman ja tasaisemman pinnan näkkileivälle, laita levitetyn taikinan päälle leivinpaperi ja kauli sileäksi. Ota päälimmäinen leivinpaperi pois ennen paistamista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
323 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
9 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›