Kalastajan leivät

Kalastajan leivät

20 min
keskitaso
203 kcal / 100g
1
0

Lämpimät leivät ovat astetta täyttävämpi ja herkullisempi iltapala. Kuorruta savukalaleivät mozzarella raasteella.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 isoa
grahampaahtoleipäviipaletta

Päälle

1
herkkukurkku
150 g
perattua savukalaa esim. kirjolohta
2 rkl
kapriksia
½ dl
hienonnettua ruohosipulia
2
valkuaista
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Voitele leivät. Levitä kurkkuviipaleet ja kala leiville. Mausta kapriksilla ja ruohosipulilla
  2. Erota valkuaiset kananmunista kuorenpuolikkaan avulla. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita juustoraaste vaahtoon. Käytä keltuaiset ruoanvalmistukseen tai leivontaan. Levitä vaahto leiville.
  3. Kuorruta uunissa tai grillissä 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoa ateriaksi salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Suola
1,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
214 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)