Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 isoa grahampaahtoleipäviipaletta
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
Päälle
- 1 herkkukurkku
- 150 g perattua savukalaa esim. kirjolohta
- 2 rkl kapriksia
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia
- 2 valkuaista
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät. Levitä kurkkuviipaleet ja kala leiville. Mausta kapriksilla ja ruohosipulilla
- Erota valkuaiset kananmunista kuorenpuolikkaan avulla. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita juustoraaste vaahtoon. Käytä keltuaiset ruoanvalmistukseen tai leivontaan. Levitä vaahto leiville.
- Kuorruta uunissa tai grillissä 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoa ateriaksi salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
14,1 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.