Kanacurry

Kanacurry
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kanacurry

Valmiilla currytahnalla maustat helposti etnisen kanacurryn. Lisää pakastepinaatti ruokaan aivan lopussa, jotta se säilyttää kauniin värinsä ruokapöytään saakka.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
broilerin rintafileetä
¼ tl
suolaa
2 rkl
1 rkl
punaista currytahnaa
1 (100 g)
sipuli
1 (250 g)
paprika
1 prk (2,5 dl)
½ pussia (à 200 g)
pakastepinaattia

Lisäksi

keitettyä täysjyväriisiä

Ohje

  1. Leikkaa fileet reiluiksi paloiksi. Ripottele päälle suola.
  2. Kuumenna Oivariini korkeareunaisessa paistinpannussa. Ruskista broileri. Lisää currytahna ja sekoittele, kunnes se on levinnyt tasaisesti broileripalojen pintaan.
  3. Kuutioi sipuli ja paprika. Lisää ne pannulle. Kuullota hetki.
  4. Lisää ruokakerma. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes broileri on kypsää.
  5. Lisää lopuksi kastikkeen joukkoon jäinen pinaatti. Kuumenna vain, kunnes pinaatti on sulanut.
  6. Tarjoa curryn kanssa täysjyväriisiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›