Kanacurry

Kanacurry

Valmiilla currytahnalla maustat helposti etnisen kanacurryn. Lisää pakastepinaatti ruokaan aivan lopussa, jotta se säilyttää kauniin värinsä ruokapöytään saakka.

15 min
keskitaso
109 kcal / 100g
17
5

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
broilerin rintafileetä
¼ tl
suolaa
2 rkl
1 rkl
punaista currytahnaa
1 (100 g)
sipuli
1 (250 g)
paprika
1 prk (2,5 dl)
½ pussia (à 200 g)
pakastepinaattia

Lisäksi

keitettyä täysjyväriisiä

Ohje

  1. Leikkaa fileet reiluiksi paloiksi. Ripottele päälle suola.
  2. Kuumenna Oivariini korkeareunaisessa paistinpannussa. Ruskista broileri. Lisää currytahna ja sekoittele, kunnes se on levinnyt tasaisesti broileripalojen pintaan.
  3. Kuutioi sipuli ja paprika. Lisää ne pannulle. Kuullota hetki.
  4. Lisää ruokakerma. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes broileri on kypsää.
  5. Lisää lopuksi kastikkeen joukkoon jäinen pinaatti. Kuumenna vain, kunnes pinaatti on sulanut.
  6. Tarjoa curryn kanssa täysjyväriisiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)