Katkarapu-juustokastike

Katkarapu-juustokastike
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Katkarapu-juustokastike

Katkarapu-juustokastike

Nopea ja maukas pastakastike katkaravuista ja AURA juustosta antaa energiaa arkeen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
1 rkl
400 g
tomaattimurskaa
1
kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
3
valkosipulin kynttä
300 g
kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 dl
tuoretta tilliä
100 g

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja paista se voissa kuultavaksi. Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kokoon n. 10 minuuttia.
  2. Lisää katkaravut, hienonnettu tilli ja AURA juusto. Sekoita, kunnes sulanut.
  3. Tarjoa pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
86 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.