Katkarapu-kasvispannu

Katkarapu-kasvispannu

20 min
helppo
89 kcal / 100g
2
0

Katkarapu-kasvispannu on helppo arkiruoka. Tarjoile basmatiriisin tai nuudelien kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 rkl
3
valkosipulin kynttä
2 tl
currytahnaa
1 pussi (500 g)
wokkivihanneksia
300 g
kuorittuja katkarapuja
1 rasia (200 g)
½
kasvisliemikuutiota
1 dl

Koristeluun

tuoretta korianteria
limetin lohkoja

Ohje

  1. Laita Oivariini pannulle ja paista nopeasti hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää currytahna ja paista lastalla käännellen.
  2. Lisää wokvihannekset, kääntele seosta ja anna kypsyä muutama min. Lisää loput ainekset ja kuumenna.
  3. Tarkista liemen maku ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa.

Vinkki

* Korvaa katkaravut maustamattomilla lihasuikaleilla, esim. broilerilla, kalkkunalla tai possulla sekä kalaliemikuutio kana- tai lihaliemikuutiolla valitsemasi ainesten mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)