
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
2.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 ruukku rucolaa
- 1 ruukku rapeaa salaattia
- 1 kesäkurpitsa
- ½ cantaloupemelonia
- 1 dl (20 g) kevätsipulia tai ruohosipulia
Kastike
-
½ dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ rkl sitruunamehua
Koristeluun
- 0 kg kevätsipulia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata katkaravut.
- Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Kuutioi kesäkurpitsa ja meloni. Hienonna kevätsipuli. Kokoa salaatti kerroksittain annoksiin tai laakealle vadille.
- Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään. Lusikoi kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa erikseen.
- Koristele hienonnetulla kevätsipulilla. Tarjoa patongin tai paahtoleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
57 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kevätsipulia