Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti

20 min
keskitaso
71 kcal / 100g
2
0

Hedelmäinen katkarapusalaatti on mainio lounassalaatti. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.

Ainekset

6 annosta
250 g
isoja katkarapuja
1 ruukku
rucolaa
1 ruukku
rapeaa salaattia
1
kesäkurpitsa
½
cantaloupemelonia
1 dl
kevätsipulia tai ruohosipulia

Kastike

½ dl
½ dl
oliiviöljyä
½ rkl
sitruunamehua

Koristeluun

kevätsipulia

Ohje

  1. Sulata katkaravut.
  2. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Kuutioi kesäkurpitsa ja meloni. Hienonna kevätsipuli. Kokoa salaatti kerroksittain annoksiin tai laakealle vadille.
  3. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään. Lusikoi kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa erikseen.
  4. Koristele hienonnetulla kevätsipulilla. Tarjoa patongin tai paahtoleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
71 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)