Keltainen paprikakeitto

Keltainen paprikakeitto

Hapokkaat omenat tuovat ihanasti esille keiton aromikkaita makuja. Keitto sopii arkeen kevyeksi lounaaksi tai päivälliseksi leivän kanssa sekä alkukeitoksi.

25 min
keskitaso
35 kcal / 100g
4
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
3 isoa (n. 600 g)
hapahkoa omenaa , esim. Granny Smith
1 iso (200 g)
keltainen paprika
1 prk (2,5 dl)
suolaa , mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio, paloitellut omenat ja paprika. Keitä kannen alla n. 15 min.
  2. Lisää ruokakerma. Soseuta sauvasekoittimella.
  3. Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä.
  4. Tarjoa alkukeittona tai pikkuruokana paahtoleivän kera

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
35 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›