Kermainen pistaasipossu

Kermainen pistaasipossu

30 min
keskitaso
132 kcal / 100g
7
4

Possu pääsee oikeuksiinsa makeanhappaman omenamehun kanssa. Annoksen kruunaavat rouhitut pistaasipähkinät.

Ainekset

5 annosta
750 g
porsaan sisäfileetä
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
2 dl
2 dl
1 dl
suolattomia pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Leikkaa n. tunnin huoneenlämmössä olleesta porsaan fileestä 2 - 3 cm paksuja viipaleita. Nuiji ne kevyesti
  2. Paista pihvit kummaltakin puolelta Oivariini rasvassa ja mausta ne. Lisää omenamehu. Hauduta 10 min, käännä pihvit hauduttamisen puolessa välissä.
  3. Lisää ruokakerma ja rouhitut pistaasipähkinät. Keitä vielä muutama min, kunnes kastike vähän sakenee.
  4. Tarjoa keitetyn riisin ja keitettyjen kasvisten kanssa.
Alkuun
Luomutzatziki
20 min
Jälkeen
Kakkusmoothie
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (4)

Pekka Valiolta18.2.2013 kello 9:49
Hei! Kerro sitten, miltä ruoka maistui :)
jaanal5017.2.2013 kello 14:11
Haluan kokeilla tätä reseptiä, koska siinä on omenatäysmehua. En ole koskaan laittanut omenaa porsaanliharuokiin, mutta olen kuullut kehuttavan yhdistelmää. Aion tänään valmistaa, joten en nyt vielä arvioi ruokaa :)
Nimetön9.2.2013 kello 18:39
Varmaan ihan hyvää, edellyttäen että porsas on normaalisti ruokittu, siis ei missään nimessä rypsiporsasta. Paistin rasvana oikea voi, eikä oivariini, jossa on myös rypsiä.