Kermainen pistaasipossu

Kermainen pistaasipossu

Possu pääsee oikeuksiinsa makeanhappaman omenamehun kanssa. Annoksen kruunaavat rouhitut pistaasipähkinät.

Ainekset5 annosta

5 annosta
750 g
porsaan sisäfileetä
Valio Luomu™ voita

tai Valio Oivariini® juoksevaa
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
2 dl
2 dl
1 dl
suolattomia pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Leikkaa n. tunnin huoneenlämmössä olleesta porsaan fileestä 2 - 3 cm paksuja viipaleita. Nuiji ne kevyesti
  2. Paista pihvit kummaltakin puolelta Oivariini rasvassa ja mausta ne. Lisää omenamehu. Hauduta 10 min, käännä pihvit hauduttamisen puolessa välissä.
  3. Lisää ruokakerma ja rouhitut pistaasipähkinät. Keitä vielä muutama min, kunnes kastike vähän sakenee.
  4. Tarjoa keitetyn riisin ja keitettyjen kasvisten kanssa.
Alkuun
Luomutzatziki
20 min
Jälkeen
Kakkusmoothie
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›