Kermainen pistaasipossu

Kermainen pistaasipossu

30 min
keskitaso
132 kcal / 100g
7
4

Possu pääsee oikeuksiinsa makeanhappaman omenamehun kanssa. Annoksen kruunaavat rouhitut pistaasipähkinät.

Ainekset

5 annosta
750 g
porsaan sisäfileetä
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
2 dl
2 dl
1 dl
suolattomia pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Leikkaa n. tunnin huoneenlämmössä olleesta porsaan fileestä 2 - 3 cm paksuja viipaleita. Nuiji ne kevyesti
  2. Paista pihvit kummaltakin puolelta Oivariini rasvassa ja mausta ne. Lisää omenamehu. Hauduta 10 min, käännä pihvit hauduttamisen puolessa välissä.
  3. Lisää ruokakerma ja rouhitut pistaasipähkinät. Keitä vielä muutama min, kunnes kastike vähän sakenee.
  4. Tarjoa keitetyn riisin ja keitettyjen kasvisten kanssa.
Alkuun
Luomutzatziki
20 min
Jälkeen
Kakkusmoothie
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)