
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (650 g) kesäkurpitsaa
- 1 iso sipuli
- 4 (375 g) tomaattia
- 1-2 valkosipulin kynttä
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 tl yrttisuolaa, esim. Seltin
- 1 tl basilikaa
- 1½ tl kirveliä
Pinnalle
- 2-3 rkl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi sekä sipuli ja tomaatit lohkoiksi. Laita uunivuokaan.
- Hienonna valkosipulin kynnet. Lisää ne sekä kaikki muut aineet vuokaan. Sekoita.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsää. Ripota persilja kypsän ruoan päälle.
- Tarjoa lisäkkeenä tai kasvisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa