Kevyt valkosipulilevite

Kevyt valkosipulilevite

5 min
helppo
220 kcal / 100g
0
0

KevytLeviin sekoitettu maitorahka keventää levitettä entisestään. Rahka tuo samalla raikkautta, sen hapokkuus korostaa ruoka-aineiden makuja. Valkosipuliin hullaantuneet saattavat lisätä useammankin kuin yhden kynnen....

Ainekset

250 g (n. 2 dl)
125 g
½ prk (à 250 g)
1 pieni
valkosipulin kynsi

Ohje

  1. Yhdistä rasva ja rahka sähkövatkaimella.
  2. Murskaa valkosipulin kynsi ja lisää seokseen.
  3. Laita tarjolle pieneen kulhoon tai tee seoksesta tanko leivinpaperille.
  4. Tarjoa paistetun kalan ja lihan kanssa maustevoin tapaan, uuniperunoiden täytteenä, keitettyjen kasvisten höysteenä tai leivän päällä ja karjalanpiirakoilla.

Vinkki

* Jos teet seoksesta tangon, laita leivinpaperiin kääritty tanko 2 - 3 tunniksi pakastimeen. Kovettuneesta tangosta on helpompi leikata viipaleita esim. pihveille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
20 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
10 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)