
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
125 g
Valio KevytLevi® rasvaaValio KevytLevi® saa makunsa oikeasta voista, kevyesti. Se sisältää vain 40 % rasvaa ja lisäksi…
-
125 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 pieni valkosipulin kynsi
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä rasva ja rahka sähkövatkaimella.
- Murskaa valkosipulin kynsi ja lisää seokseen.
- Laita tarjolle pieneen kulhoon tai tee seoksesta tanko leivinpaperille.
- Tarjoa paistetun kalan ja lihan kanssa maustevoin tapaan, uuniperunoiden täytteenä, keitettyjen kasvisten höysteenä tai leivän päällä ja karjalanpiirakoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
221 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
20,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa