
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
12 min
Yhteensä
1 h 12 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
-
1½ dl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Täyte
- 75 g savukinkkua
-
½ pussia (à 150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 pala (50 g) purjoa
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl sinappia
- ½ tl paprikajauhetta
- mustapippuria myllystä
Voiteluun
- kananmunaa
Pinnalle
- seesaminsiemeniä
Taikina
- 1½ dl Valio voita
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä
Täyte
- 75 g savukinkkua
- ½ pussia (à 150 g) Valio Emmental raastetta
- 1 pala (50 g) purjoa
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl sinappia
- ½ tl paprikajauhetta
- mustapippuria myllystä
Voiteluun
- kananmunaa
Pinnalle
- seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin jauho-leivinjauheseos. Lisää kermaviili. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan kovettua jääkaapissa suorakaiteen muotoiseksi taputeltuna kelmun sisällä.
- Valmista täyte. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi ja hienonna purjo. Yhdistä täytteen ainekset.
- Kauli taikina ohueksi levyksi. Leikkaa se taikinapyörällä 8 x 8 cm:n neliöiksi. Jaa täyte neliöille. Voitele taikinan reunat vedellä. Taita taikinapalat kolmioiksi ja ummista reunat haarukalla painellen.
- Voitele kolmiot munalla ja pistele haarukalla. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa n. 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
318 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
27,8 g
Rasva
18,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,5 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- kananmunaa
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.