Kinkkupizza pellillä

Kinkkupizza pellillä
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kinkkupizza pellillä

Kinkkupizza pellillä

Pellillinen kinkkupizzaa on monen perheen suosikkiruokaa. Tässä pizzassa on runsas juustokuorrutus.

Valmistusaika

Työaika
20 min
kohotus
1 h
uunissa / pellillinen
15 min
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen

Pohja

25 g
hiivaa
2 dl
vettä
½ tl
suolaa
5 dl
vehnäjauhoja , luomu

Tomaattikastike

1 prk
tomaattimurskaa
1 rkl
oreganoa
1 - 2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Täyte

400 g
saunapalvikinkkua suikaleina
1
paprika suikaleina
1 pussi (400 g)

Viimeistelyyn

kuivattua oreganoa

Ohje

  1. Pohja

  2. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
  4. Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
  5. Kauli tai taputtele taikina uunipannun kokoiseksi.
  6. Nosta pohja leivinpaperin päälle. Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
  7. Tomaattikastike

  8. (Voit myös käyttää itse tehdyn tomaattikastikkeen sijaan myös valmista pizzakastiketta esim. Mutti.)
  9. Valuta tomaattimurska, mausta se ja levitä kohonneelle pizzapohjalle.
  10. Levitä kinkku- ja paprikasuikaleet tomaattiseoksen päälle.
  11. Ripottele päälle juustoraaste.
  12. Paista täytetty pizza 250 asteessa uunin alaosassa n. 15 min.
  13. Viimeistele oreganolla ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.