Koskenlaskijan makaronilaatikko

Koskenlaskijan makaronilaatikko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Koskenlaskijan makaronilaatikko

Koskenlaskijan makaronilaatikko

Koskenlaskijan makaronilaatikossa juusto sulatetaan lihaliemen joukkoon eikä munamaitoa tarvita lainkaan.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

2323 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pussi (400 g)
makaronia
1 rkl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 iso
sipuli
1 tl
pippurisekoitusta
1 l
lihalientä
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa

tai 1 prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
1 - 2
tomaattia

Ohje

  1. Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön ja huuhtele juoksevalla vedellä.
  2. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Mausta.
  3. Kuumenna 1 l vettä ja sulata siihen 2 lihaliemikuutiota sekä paloiteltu sulatejuusto. Sekoita ja kuumenna, kunnes seos alkaa olla tasaista.
  4. Yhdistä suorakaiteen muotoisessa tilavassa vuoassa makaronit ja jauhelihaseos. Kaada päälle juusto-lihaliemi.
  5. Kuutioi päälle tomaattia väriä ja makua antamaan.
  6. Kypsennä 175 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsää.
  7. Tarjoa sellaisenaan tai ketsupin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›