Hyppää sisältöön
Koskenlaskijan makaronilaatikko

Koskenlaskijan makaronilaatikko

Koskenlaskijan makaronilaatikossa juusto sulatetaan lihaliemen joukkoon eikä munamaitoa tarvita lainkaan.

Koskenlaskijan makaronilaatikko

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön ja huuhtele juoksevalla vedellä.
  2. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Mausta.
  3. Kuumenna 1 l vettä ja sulata siihen 2 lihaliemikuutiota sekä paloiteltu sulatejuusto. Sekoita ja kuumenna, kunnes seos alkaa olla tasaista.
  4. Yhdistä suorakaiteen muotoisessa tilavassa vuoassa makaronit ja jauhelihaseos. Kaada päälle juusto-lihaliemi.
  5. Kuutioi päälle tomaattia väriä ja makua antamaan.
  6. Kypsennä 175 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsää.
  7. Tarjoa sellaisenaan tai ketsupin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 13,4 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi