Koskenlaskijan makaronilaatikko

Koskenlaskijan makaronilaatikko

1 h 10 min
keskitaso
125 kcal / 100g
54
59

Koskenlaskijan makaronilaatikossa juusto sulatetaan lihaliemen joukkoon eikä munamaitoa tarvita lainkaan.

Ainekset

8 annosta
1 pussi (400 g)
makaronia
1 rkl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 iso
sipuli
1 tl
pippurisekoitusta
1 l
lihalientä
1 pkt (250 g)
1 - 2
tomaattia

Ohje

  1. Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön ja huuhtele juoksevalla vedellä.
  2. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Mausta.
  3. Kuumenna 1 l vettä ja sulata siihen 2 lihaliemikuutiota sekä paloiteltu sulatejuusto. Sekoita ja kuumenna, kunnes seos alkaa olla tasaista.
  4. Yhdistä suorakaiteen muotoisessa tilavassa vuoassa makaronit ja jauhelihaseos. Kaada päälle juusto-lihaliemi.
  5. Kuutioi päälle tomaattia väriä ja makua antamaan.
  6. Kypsennä 175 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsää.
  7. Tarjoa sellaisenaan tai ketsupin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)