
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g punasipulia
- 4 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl sitruunamehua
- ½-1 dl etikkapunajuurilientä
- 1 l kanalientä tai kasvislientä
- 1 tl timjamia, meiramia tai oreganoa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 4 vaaleaa vuokaleipäviipaletta paahdettuna
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastetta tai Valio emmental raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori, halkaise ja viipaloi sipulit ja valkosipulin kynnet.
- Paista ne Oivariini rasvassa kuultaviksi, älä ruskista. Lisää sitruunamehu ja etikkapunajuurien liemi. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää liemi ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen n. 30 min.
- Sekoita vehnäjauhot n. 1 dl kylmää vettä ja lisää seos keittoon samalla sekoittaen. Anna kiehua vielä muutama min, sekoittele välillä.
- Siirrä keitto uuninkestävään kulhoon tai annoskulhoihin. Lisää pinnalle paloiteltu leipä ja kostuta leipää sipulikeitolla. Ripottele päälle juustoraastetta.
- Kuorruta 250 asteessa n. 10 min. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa