Kuorrutetut texmex-letut

Kuorrutetut texmex-letut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kuorrutetut texmex-letut

Kuorrutetut texmex-letut

Nuorisolle voisi maistua letut, jotka on täytetty texmex-jauhelihatäytteellä ja kuorrutettu juustoraastella. Tarjoile salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
1 h 15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 kpl

8 kpl
2
kananmunaa
5 dl
1 dl
ohrajauhoja
1 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
¼ dl

Paistamiseen

Texmex-täyte

400 g
jauhelihaa
1
sipuli
2 rkl
1 (iso)
paprika
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 prk (230 g)
valmista salsakastiketta, esim. pineapple salsa
½ dl
keltaista, mietoa chiliä , säilyke
1 prk (150 g)
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Pinnalle

1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini. Anna turvota vähintään 30 min.
  2. Paista Oivariini rasvassa muurinpohjapannulla tai tavallisella paistinpannulla suuria lettuja.
  3. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Lisää kuutioitu paprika. Mausta.
  4. Lisää salsakastike, chili, crème fraîche. Anna kiehua hetken, jotta täyte ei ole liian löysää. Lisää persilja hienonnettuna.
  5. Levitä täyte letuille. Kääri rullalle. Asettele vuokaan. Ripota päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 - 15 min.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›