
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni150°C
Arvostele
1
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl kurpitsansiemeniä
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl seesaminsiemeniä
-
1½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ tl suolaa
-
2 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kulhoon siemenet. Sekoita. Kaada päälle maito ja anna turvota n. 20 min, kunnes maito on imeytynyt siemeniin.
- Voitele kaksi leivinpaperia Oivariini rasvalla. Kauli siemenseos leivinpaperien välissä ohueksi levyksi. Irrota päällimmäinen leivinpaperi. Nosta uunipellille.
- Paista uunin keskiosassa 150 asteessa 35 - 40 min, kunnes siemenet ovat paahtuneet kauniin ruskeiksi.
- Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä heti uunista ottamisen jälkeen. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
- Tarjoa juustojen kanssa tai aamupalalla leivän tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
456 kcal
Proteiini
16,5 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
41,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa