Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto maistuu kesäjuhlien alkuruokana tai -juomana. Se on pirskahtelevan raikas ruokahalun herättäjä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
retiisejä
½ prk (à 160 g)
2 tl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese retiisit tarvittaessa, poista kannat. Puolita ja laita blenderiin.
  2. Lisää kulhoon salaattijuusto ja n. 1/2 dl salaattijuuston maustelientä. Lisää etikka ja oliiviöljy. Mausta pippurilla.
  3. Käytä konetta pulssitoiminnolla, kunnes keitto on sileää.
  4. Tarjoa kylmänä alkuruokakeittona.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.