Siirry sisältöön
Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto maistuu kesäjuhlien alkuruokana tai -juomana. Se on pirskahtelevan raikas ruokahalun herättäjä.

Kylmä retiisikeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g retiisejä
  • ½ prk (à 160 g)
    Valio salaattijuustokuutioita yrtti
    Yrteillä maustettu Valio salaattijuusto tuo raikasta yrttisyyttä salaatteihin ja tuo makua ja täyteläisyyttä kaikkeen ruoanlaittoon.…
    Valio salaattijuusto kuutiot yrtti 160 g laktoositon
  • 2 tl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese retiisit tarvittaessa, poista kannat. Puolita ja laita blenderiin.
  2. Lisää kulhoon salaattijuusto ja n. 1/2 dl salaattijuuston maustelientä. Lisää etikka ja oliiviöljy. Mausta pippurilla.
  3. Käytä konetta pulssitoiminnolla, kunnes keitto on sileää.
  4. Tarjoa kylmänä alkuruokakeittona.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 1,8 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search