Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto

Kylmä retiisikeitto maistuu kesäjuhlien alkuruokana tai -juomana. Se on pirskahtelevan raikas ruokahalun herättäjä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
retiisejä
½ prk (à 160 g)
2 tl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese retiisit tarvittaessa, poista kannat. Puolita ja laita blenderiin.
  2. Lisää kulhoon salaattijuusto ja n. 1/2 dl salaattijuuston maustelientä. Lisää etikka ja oliiviöljy. Mausta pippurilla.
  3. Käytä konetta pulssitoiminnolla, kunnes keitto on sileää.
  4. Tarjoa kylmänä alkuruokakeittona.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.