Kurkku-retiisitzatziki

Kurkku-retiisitzatziki
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kurkku-retiisitzatziki

Kurkku-retiisitzatziki

Kurkku-retiisitzatziki sopii erinomaisesti grilliruokien tai makkaran lisäkkeeksi tai patongin kanssa tarjottavaksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 dl

4 dl
1 (200 g)
kurkku
½ tl
suolaa
nippu
retiisejä
2 dl
¼ dl
ruohosipulia
mustapippuria myllystä
½ rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria

Ohje

  1. Raasta kurkku. Laita se siivilään tai lävikköön. Sekoita joukkoon suola. Anna nesteen erottua pois raasteesta.
  2. Raasta retiisit. Yhdistä kaikki aineet. Anna maustua hetken kylmässä ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa paistetun kalan, erilaisten grilliruokien tai makkaran lisäkkeenä. Sopii myös patongin kera tarjottavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
61 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›