Kurkku-retiisitzatziki

Kurkku-retiisitzatziki

Kurkku-retiisitzatziki sopii erinomaisesti grilliruokien tai makkaran lisäkkeeksi tai patongin kanssa tarjottavaksi.

Ainekset4 dl

4 dl
1 200 g
kurkku
½ tl
suolaa
nippu
retiisejä
2 dl
¼ dl
ruohosipulia
mustapippuria myllystä
½ rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria

Ohje

  1. Raasta kurkku. Laita se siivilään tai lävikköön. Sekoita joukkoon suola. Anna nesteen erottua pois raasteesta.
  2. Raasta retiisit. Yhdistä kaikki aineet. Anna maustua hetken kylmässä ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa paistetun kalan, erilaisten grilliruokien tai makkaran lisäkkeenä. Sopii myös patongin kera tarjottavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
61 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)