
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg varhaisperunoita
- 2 rkl sinappia
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ nippua retiisejä
- 4 kevätsipulia varsineen
- 2 pientä valkosipulin kynttä
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 rkl sokeria
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä hyvin pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada vesi pois.
- Lisää sinappi, suola ja pippuri. Anna jäähtyä. Viipaloi retiisit ja hienonna sipulit. Yhdistä kermaviilin joukkoon loput aineet. Kaada kermaviili salaatille ja sekoita hyvin.
- Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa