
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tuoresuolattua kirjolohta
- 2 rkl sitruunamehua
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
1 rasia (200 g) Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuusto
Voit kokeilla myös -
- ½-1 dl tuoretta sitruunamelissaa tai hienonnettua persiljaa
- 0 kg salaattisekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi. Lado kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle siten, että saat 20 x 20 cm:n kokoisen levyn.
- Mausta kala sitruunamehulla. Anna maustua hetkisen.
- Notkista tuorejuusto sekoittaen. Levitä tasaisesti kalalle. Ripota pinnalle hienonnettuja yrttilehtiä. Kääri levy tiiviiksi rullaksi tuorekelmun avulla.
- Laita rulla pakastimeen pariksi tunniksi, että rulla kovettuu hiukan.
- Leikkaa rullasta viipaleita. Laita ne tarjolle salaattipedille. Tarjoa alkuruokana keitettyjen perunoiden kanssa buffet-pöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
2,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- salaattisekoitusta