
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h 10 min
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 3 dl (180 g) lakkoja
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahdon joukkoon siivilän läpi. Sekoita varoen. Kaada taikina voidellulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kypsä torttupohja sokerilla ripotellulle leivinpaperille. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää maitorahka, sokerit sekä lakat hieman soseutettuna.
- Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Kääri torttu rullalle niin, että saumakohta jää tortun alle. Anna tortun tekeytyä kylmässä muutama tunti leivinpaperiin käärittynä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
25,2 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa