Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 pullaviipaletta (laktoositonta)
- 1 kananmuna
-
1 dl
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 2 tl sokeria
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
-
2 dl
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
- 250 g mansikoita tai makeaa melonia
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa vanhan ajan vaniljakastike pehmeäksi vaahdoksi. Nosta vaahto jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
- Vatkaa muna, maitojuoma ja sokeri keskenään
- Kasta paahtoleivät tai pullaviipaleet munamaitoon. Paista viipaleet pannulla Oivariini rasvassa kullanruskeiksi.
- Tarjoa lisänä vaniljakastiketta ja mansikoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
13,9 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.