Lammaskebabit

Lammaskebabit

Kun haluat vaihtelua ja hiukan maukkaampia jauhelihavartaita, koeta tätä lammaskebab-ohjetta.

48 min
keskitaso
163 kcal / 100g
2
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 viipaletta
vaaleaa paahtoleipää
1 dl
1
sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
400 g
lampaan paistijauhelihaa
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
tuoretta minttua

Kastike

2 dl
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sokeria
¾ dl
tuoretta minttua

Ohje

  1. Raasta tai murenna leipäviipaleet ja sekoita ruokakermaan. Hienonna sipuli. Yhdistä kaikki aineet. Sekoita tasaiseksi
  2. Jaa taikina työlaudalle kymmeneen osaan. Pyöritä pyöryköitä tai muotoile vartaiksi puisten, kylmässä vedessä liotettujen grillitikkujen ympärille.
  3. Paista uunipellillä leivinpaperin päällä 250 asteessa n. 20 min.
  4. Sekoita kastikeaineet. Tarjoa kebabeja kastikkeen kanssa.

Vinkki

* Voit korvata lampaan paistijauhelihan naudan paistijauhelihalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›