
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKastike
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 keltuainen
- 3 anjovisfileitä
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl sitruunamehua
Tummat krutongit
- 100 g saaristolaisleipää
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Salaatti
- 200 g lehtikaalia
- 100 g tuoretta, vihreää parsaa
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 keitettyä kananmunaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kastikkeen ainekset ja soseuta sauvasekoittimella.
- Kuutioi saaristolaisleipä ja paista pannulla voin kanssa rapeaksi.
- Huuhtele ja suikaloi lehtikaali. Pilko parsa. Kuullota lehtikaalisuikaleita ja parsaa kevyesti voissa pannulla. Anna jäähtyä. Sekoita kastike lehtikaalien ja parsojen joukkoon. Asettele tarjoiluastialle. Viimeistele salaatti rapeilla krutongeilla ja keitetyillä kananmunilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä