Lehtikaali-parsa caesar

Lehtikaali-parsa caesar
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Lehtikaali-parsa caesar

Lehtikaali-parsa caesar

Maukkaasta lehtikaalista ja tuoreesta parsasta syntyy mehevä pääsiäissalaatti. Kastike valmistetaan caesar tyyliin ja salaatti viimeistellään rapeilla krutongeilla sekä keitetyillä kananmunilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta

Kastike

1 dl
1
keltuainen
3
anjovisfileitä
1
valkosipulin kynsi
1 tl
Dijon-sinappia
1 tl
sitruunamehua

Tummat krutongit

100 g
saaristolaisleipää
25 g

Salaatti

200 g
lehtikaalia
100 g
tuoretta, vihreää parsaa
25 g
2
keitettyä kananmunaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Yhdistä kastikkeen ainekset ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Kuutioi saaristolaisleipä ja paista pannulla voin kanssa rapeaksi.
  3. Huuhtele ja suikaloi lehtikaali. Pilko parsa. Kuullota lehtikaalisuikaleita ja parsaa kevyesti voissa pannulla. Anna jäähtyä. Sekoita kastike lehtikaalien ja parsojen joukkoon. Asettele tarjoiluastialle. Viimeistele salaatti rapeilla krutongeilla ja keitetyillä kananmunilla.
Lisukkeeksi
Appelsiini-rosmariiniankkaa
25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.