Siirry sisältöön
Leipäjuustopaistos

Leipäjuustopaistos

Perinteisyyttä henkivät juustokupposet sopivat suomalaisen aterian päätökseksi.

Leipäjuustopaistos

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g leipäjuustoa
  • 1 dl lakkahilloa
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl

Ohje

  1. Leikkaa juusto kuutioiksi ja annostele uuninkestäviin kahvikuppeihin tai pieniin kulhoihin. Lusikoi päälle hilloa. Kaada päälle kerma.
  2. Nosta kupit pellille ja kuumenna 200 asteessa n. 15 min, kunnes pinta on hiukan saanut väriä. Voit kuumentaa kupposet myös mikroaaltouunissa täydellä teholla (800 W) 3 min
  3. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 275 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 22,4 g
Tyydyttynyt rasva 13,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search