Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lohi-perunavuoka

Lohi-perunavuoka on maukasta ja nopeaa arkiruokaa koko perheelle. Helppo vuoka paistuu uunissa ja on pinnaltaan kauniisti ruskistunut.

Lohi-perunavuoka
Lohi-perunavuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 2 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Ohje

  1. Suikaloi lohiviipaleet. Levitä ainekset kerroksittain uunivuokaan. Ripottele tilliä, suolaa ja pippuria väliin.
  2. Kaada ruokakerma vuokaan.
  3. Kypsennä uunin ala-/keskiosassa 200 asteessa n. 45 min tai kunnes peruna on kypsää ja ruoan pinta kauniisti ruskistunut. Anna tekeytyä hetki peitettynä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 9,5 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • valkopippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search