Lohienchiladat

Lohienchiladat

30 min
helppo
135 kcal / 100g
3
2

Enchiladas on täytetty ja kuorrutettu, alunperin meksikolainen tortillavuoka. Helppoa ja herkullista!

Ainekset

4 annosta
300 g
kirjolohta suikaloituna
1 ½ tl
sitruunapippuria
1 (250 g)
purjo
1 tlk (185/115 g)
herkkusieniä
1 prk (200 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 pkt
vehnätortilloja
1 pussi (150 g)

Paistamiseen

Ohje

  1. Paista kalasuikaleet Oivariini rasvassa. Mausta sitruunapippurilla. Ota kalasuikaleet pois pannulta
  2. Paista hienonnettu purjo Oivariini rasvassa. Lisää viipaloidut herkkusienet. Paista vielä hetki. Lisää pannulle kalasuikaleet, valutettu raejuusto ja puolitetut kirsikkatomaatit. Tarkista maku.
  3. Jaa täyte tortilloille. Kierrä rulliksi. Lado vuokaan.
  4. Ripota raaste päälle. Kuorruta 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
113 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)