Lohienchiladat

Lohienchiladat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohienchiladat

Lohienchiladat

Enchiladas on täytetty ja kuorrutettu, alunperin meksikolainen tortillavuoka. Helppoa ja herkullista!

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
10 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kirjolohta suikaloituna
1 ½ tl
sitruunapippuria
1 (250 g)
purjo
1 tlk (185/115 g)
herkkusieniä
1 prk (200 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 pkt
vehnätortilloja
1 pussi (150 g)

Paistamiseen

Ohje

  1. Paista kalasuikaleet Oivariini rasvassa. Mausta sitruunapippurilla. Ota kalasuikaleet pois pannulta
  2. Paista hienonnettu purjo Oivariini rasvassa. Lisää viipaloidut herkkusienet. Paista vielä hetki. Lisää pannulle kalasuikaleet, valutettu raejuusto ja puolitetut kirsikkatomaatit. Tarkista maku.
  3. Jaa täyte tortilloille. Kierrä rulliksi. Lado vuokaan.
  4. Ripota raaste päälle. Kuorruta 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›