Lohta appelsiini-kermakastikkeessa

Lohta appelsiini-kermakastikkeessa

30 min
keskitaso
113 kcal / 100g
1
1

Maustetussa juustokermassa maistuvat emmentalin, goudan ja cheddarin maut - kätevästi vähemmällä rasvalla.

Ainekset

4 annosta
500 g
kirjolohifileetä
2 tl
¼ tl
suolaa
½ tl
sitruunapippuria
1 (170 g)
punasipuli
1 prk (2,5 dl)
1 iso
appelsiini
½ pussia (à 200 g)
herneitä
1 - 2 rkl
sitruunamelissaa tai persiljaa

Ohje

  1. Huuhtele kala kylmällä, juoksevalla vedellä. Poista ruodot ja nahka. Leikkaa n. 3x3x3 cm:n kuutioiksi.
  2. Mittaa pannulle Oivariini. Lisää lohikuutiot, anna ruskistua kevyesti. Mausta ripauksella suolaa sekä sitruunapippurilla. Lisää hienonnettu punasipuli. Anna kuullottua. Lisää juustokerma, kuumenna kiehuvaksi.
  3. Kuori appelsiini ja leikkaa se kalvottomiksi lohkoiksi. Lisää appelsiinipalat ja herneet pannulle. Kuumenna. Lisää päälle vihersilppu.
  4. Tarjoa keitetyn riisin tai perunoiden kanssa.

Vinkki

* Korvaa appelsiini halutessasi isolla keltaisella paprikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
95 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)