Lohta appelsiini-kermakastikkeessa

Lohta appelsiini-kermakastikkeessa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohta appelsiini-kermakastikkeessa

Lohta appelsiini-kermakastikkeessa

Maustetussa juustokermassa maistuvat emmentalin, goudan ja cheddarin maut - kätevästi vähemmällä rasvalla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
kirjolohifileetä
2 tl
¼ tl
suolaa
½ tl
sitruunapippuria
1 (170 g)
punasipuli
1 prk (2,5 dl)
1 iso
appelsiini
½ pussia (à 200 g)
herneitä
1 - 2 rkl
sitruunamelissaa tai persiljaa

Ohje

  1. Huuhtele kala kylmällä, juoksevalla vedellä. Poista ruodot ja nahka. Leikkaa n. 3x3x3 cm:n kuutioiksi.
  2. Mittaa pannulle Oivariini. Lisää lohikuutiot, anna ruskistua kevyesti. Mausta ripauksella suolaa sekä sitruunapippurilla. Lisää hienonnettu punasipuli. Anna kuullottua. Lisää juustokerma, kuumenna kiehuvaksi.
  3. Kuori appelsiini ja leikkaa se kalvottomiksi lohkoiksi. Lisää appelsiinipalat ja herneet pannulle. Kuumenna. Lisää päälle vihersilppu.
  4. Tarjoa keitetyn riisin tai perunoiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa appelsiini halutessasi isolla keltaisella paprikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›