
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kirjolohifileetä
-
2 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
- 1 (170 g) punasipuli
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 iso appelsiini
- ½ pussia (à 200 g) herneitä
- 1-2 rkl sitruunamelissaa tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele kala kylmällä, juoksevalla vedellä. Poista ruodot ja nahka. Leikkaa n. 3x3x3 cm:n kuutioiksi.
- Mittaa pannulle Oivariini. Lisää lohikuutiot, anna ruskistua kevyesti. Mausta ripauksella suolaa sekä sitruunapippurilla. Lisää hienonnettu punasipuli. Anna kuullottua. Lisää juustokerma, kuumenna kiehuvaksi.
- Kuori appelsiini ja leikkaa se kalvottomiksi lohkoiksi. Lisää appelsiinipalat ja herneet pannulle. Kuumenna. Lisää päälle vihersilppu.
- Tarjoa keitetyn riisin tai perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa