Makaronisalaatti

Makaronisalaatti

Makaronisalaatissa maistuu 80-luvun lapsuus. Makaronisalaatti oli arkisten erityistilanteiden ruokaa, jota sisarusten kanssa odotettiin vesi kielellä. Suolaisista meetvurstin ja maustekurkun paloista kilpailtiin totisesti, joten niiden määrää lisäsin suosiolla.

30 min
helppo
202 kcal / 100g
0

Ainekset8 annosta

8 annosta
500 g
sarvimakaronia
300 g
meetvurstisuikaleita , esim. Snellman
1
paprika
200 g
pakasteherneitä
150 g
maustekurkkua
100 g
kevätsipulia
1 iso
valkosipulin kynsi
2 prk (à 200 g)
1 ½ rkl
sinappia
½ tl
mustapippuria

Ohje

  1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhdo vedellä.
  2. Sekoita isossa kulhossa kaikki salaatin ainekset, kasvikset paloiteltuina ja sipulit hienonnettuina.
  3. Tarjoa piknikillä tai lisäkesalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›