Siirry sisältöön
Makeat juustococktailpallot

Makeat juustococktailpallot

Nämä tuorejuustopallot ovat kuin pikku namusia. Niiden pyörittelyssä menee tovi, mutta ne ovat riittoisia tarjottavia täyteläisyytensä ansiosta.

Makeat juustococktailpallot

Ainesosat

palloa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Sitruunatuorejuustopallot (25 kpl)

  • 100 g (2 dl) cashewpähkinöitä
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
    Valio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
    Valio Viola® e200 g sitruuna tuorejuusto laktoositon
  • 60 g nonparelleja, esim. sitruunanmakuisia

Sinihomejuustopallot (25 kpl)

  • ½ rasia (à 200 g)
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 100 g (2 dl)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
  • 60 g (1 dl) piparkakkumuruja
  • 50 g (1 dl) sokerihuurrettuja riisimuroja
  • ½ tl kanelia

Ohje

Sitruunatuorejuustopallot

  1. Paahda cashew-pähkinät kuivalla, puhtaalla pannulla.
  2. Sekoita tuorejuusto ja hienoksi rouhitut pähkinät. Muotoile käsin (käytä kertakäyttöhanskoja) pieniä palloja (Ø 1,5 cm).
  3. Pyöritä juustopallot nonparelleissa. Laita halutessasi palloihin tikut.
  4. Tarjoa juustopöydän osana, buffet-pöydässä tai cocktail-tilaisuuksissa.

Sinihomejuustopallot

  1. Sekoita tuorejuusto, AURA muru ja piparimuru. Muotoile käsin (käytä kertakäyttöhanskoja) pieniä palloja (Ø 1,5 cm).
  2. Laita kylmään odottamaan tarjoiluhetkeä.
  3. Murskaa käsin muovipussissa riisimurot. Sekoita niihin kaneli.
  4. Pyöritä juustopallot murorouheessa juuri ennen tarjoilua. Laita halutessasi palloihin tikut.

Vinkki

Sinihomejuustopallot voi kuorruttaa myös piparkakkumuruilla.

Huomaathan, että mangotuorejuustopallot voit tehdä täysin valmiiksi etukäteen, mutta sinihomejuustopallot kannattaa kuorruttaa vasta lähempänä tarjoiluhetkeä.

Jos juustomassan käsittely on hankalaa, anna täytteen jähmettyä hetki jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 369 kcal
Proteiini 9,6 g
Hiilihydraatti 29 g
Rasva 23,5 g
Tyydyttynyt rasva 10,6 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search