Makeat juustococktailpallot

Makeat juustococktailpallot

30 min
helppo
356 kcal / 100g
1
0

Nämä tuorejuustopallot ovat kuin pikku namusia. Niiden pyörittelyssä menee tovi, mutta ne ovat riittoisia tarjottavia täyteläisyytensä ansiosta.

Ainekset

50 palloa

Sitruunatuorejuustopallot (25 kpl)

2 dl (100 g)
cashewpähkinöitä
1 rasia (200 g)
n. 1/2 dl ( )
nonparelleja , esim. sitruunanmakuisia

Sinihomejuustopallot (25 kpl)

½ rasia (à 200 g)
2 dl (100 g)
1 dl (60 g)
piparkakkumuruja
1 dl (50 g)
sokerihuurrettuja riisimuroja
½ tl
kanelia

Ohje

  1. Sitruunatuorejuustopallot

  2. Paahda cashew-pähkinät kuivalla, puhtaalla pannulla.
  3. Sekoita tuorejuusto ja hienoksi rouhitut pähkinät. Muotoile käsin (käytä kertakäyttöhanskoja) pieniä palloja (Ø 1,5 cm).
  4. Pyöritä juustopallot nonparelleissa. Laita halutessasi palloihin tikut.
  5. Tarjoa juustopöydän osana, buffet-pöydässä tai cocktail-tilaisuuksissa.
  6. Sinihomejuustopallot

  7. Sekoita tuorejuusto, AURA muru ja piparimuru. Muotoile käsin (käytä kertakäyttöhanskoja) pieniä palloja (Ø 1,5 cm).
  8. Laita kylmään odottamaan tarjoiluhetkeä.
  9. Murskaa käsin muovipussissa riisimurot. Sekoita niihin kaneli.
  10. Pyöritä juustopallot murorouheessa juuri ennen tarjoilua. Laita halutessasi palloihin tikut.

Vinkki

* Sinihomejuustopallot voi kuorruttaa myös piparkakkumuruilla.* Huomaathan, että mangotuorejuustopallot voit tehdä täysin valmiiksi etukäteen, mutta sinihomejuustopallot kannattaa kuorruttaa vasta lähempänä tarjoiluhetkeä.* Jos juustomassan käsittely on hankalaa, anna täytteen jähmettyä hetki jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
356 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
25 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)