Makkarakastike

Makkarakastike
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Makkarakastike

Makkarakastike

Täyteläinen makkarakastike maistuu koko perheelle. Makkarakastike ja keitetyt perunat ovat maukasta arkiruokaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
250 g
lenkkimakkaraa
1 iso (150 g)
sipuli
1 rkl
puolikas
lihaliemikuutio
1 rkl
sinappia
ripaus
jauhettua maustepippuria
1 prk (2 dl)
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Paloittele makkara pieniksi kuutioksi tai leikkaa halkaistu makkara viipaleiksi. Hienonna sipuli.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää makkarapalat, paista hetki. Lisää sipuli. Jatka paistamista, kunnes sipulit ruskistuvat kevyesti.
  3. Kaada ruokakerma. Halutessasi kastikkeesta juoksevampaa, huuhtele purkki tilkkasella vettä ja lisää kastikkeen joukkoon.
  4. Murenna päälle liemikuutio. Mausta sinapilla ja maustepippurilla.
  5. Kuumenna kastike ja anna kiehua hiljalleen muutama min.
  6. Viimeistele kastike persiljalla.
  7. Tarjoa kastike keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

Tiesitkö, että suurin osa lenkki- ja ruokamakkaroista on gluteenittomia. Tarkista tämä tarvittaessa kuitenkin pakkauksesta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›