Siirry sisältöön
Maustekakku

Maustekakku

Tällä ohjeella valmistat kuohkean, pehmoisen ja mehevän maustekakun. Maustekakku säilyy hyvin peitettynä useita päiviä, joten voit valmistaa sen hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Kakun voi myös pakastaa.

Maustekakku

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4½ dl vehnäjauhoja
  • 2½ dl sokeria
  • 1 rkl piparkakkumaustetta
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 2 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 3 kananmunaa
  • 2½ dl
    Valio Luomu™ luonnonjogurttia
    Valio Luomu™ luonnonjogurtti valmistetaan luomumaidosta perinteiseen tapaan hapattamalla ilman lisäaineita. Lempeän makuinen ja pehmeän täyteläinen…
    Valio Luomu™ luonnonjogurtti 1 kg laktoositon

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään.
  2. Kaada taikina hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 2,2 litran torvivuokaan
  3. Paista 175 asteessa n. 55 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 332 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 39,5 g
Rasva 16,5 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search