Vegaaninen taatelikakku

Vegaaninen taatelikakku
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen taatelikakku

Vegaaninen taatelikakku

Kokeile helppotekoista taatelikakkua, jota voi tarjota myös vegaanista ruokavaliota noudattavalle. Malta kuitenkin tarjoilua seuraavaan päivään, sillä leivontapäivänä kakku ei ole vielä parhaimmillaan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset25 palaa

25 palaa
1 ¼ dl
vettä
2 tl
pikakahvijauhetta
1 prk (200 g)
200 g
pehmeää, kivetöntä taatelia
1 dl
rypsiöljyä
1 ½ dl
sokeria
2 tl
kanelia
¼ tl (maustemitallinen)
suolaa
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta

Vuokaan

rypsiöljyä
korppujauhoja

Ohje

  1. Mittaa vesi ja pikakahvijauhe muovikulhon pohjalle. Kuumenna mikrossa sen verran, että jauhe liukenee veteen. Lisää joukkoon Bake & Dessert ja taatelit. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Sekoita joukkoon öljy, sokeri, kaneli, suola ja vehnäjauho-leivinjauheseos.
  3. Kaada taikina öljyttyyn ja korppujauhotettuun 1,8 litran torvivuokaan.
  4. Paista uunin keski-/alaosassa 175 asteessa n. 50 min.
  5. Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista. Tarjoa vasta seuraavana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
311 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.