Iskikö makeannälkä? Tämä suklaakakku sammuttaa sen nopeasti! Tuhdin suklaiseen mutakakkuun uppoaa reippaasti tummaa suklaata sekä purkillinen mehevyyden takaavaa Valio Oddlygood® Bake & Dessert vaniljaa. Paistamiseen riittää alle vartti, sillä kakun kuuluu jäädä keskeltä pehmeäksi, jopa hieman valuvaksi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 ½ rkl | pellavansiemeniä jauhettuna |
½ dl | kuumaa vettä |
2 ¼ dl | maidotonta margariinia |
200 g | tummaa suklaata , esim. Brunberg laktoositon |
2 dl | sokeria |
1 prk (200 g) | Valio Oddlygood® Bake & Dessert vaniljaa |
3 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
¼ tl | suolaa |
Lisäksi | |
---|---|
1 ½ dl | |
1 rkl | sokeria |
tuoreita vadelmia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.